No et moguis de casa

Vine, compartirem la nostra dedicació i passió per la natura

A la vostra arribada us informarem i orientarem de les múltiples activitats que podreu fer a la zona.

El mas està ubicat al municipi d’Artesa de Segre (província de Lleida), situat al Prepirineu català. És una zona de destinació turística Starlight, als peus del Montsec i limítrofa amb la Baronia de Rialb. L’entorn tan especial i la situació privilegiada del mas d’en Roy us permetran gaudir d’un enorme ventall d’activitats de tota mena.

Fes una visita als nostres camps de cultiu (oliveres, vinyes, cereals), a les nostres gallines, al barranc i, si és l’època, atreveix-te a buscar bolets als nostres serrats.

Gaudeix de la llum de les estrelles. Estem ubicats en una reserva Starlight, en un dels indrets mundials que mostren unes condicions més excepcionals per a l’observació astronòmica.

foto-exterior--5-masdenroy-experiencies-rurals
foto-exterior-4-masdenroy-experiencies-rurals

És la unió entre el patrimoni històric i la seva gent que farà de la teva estada una experiència única

castell-montsonis-masdenroy-experiencies-rurals

Patrimoni cultural

Viu experiències autèntiques

Descobreix el patrimoni cultural de la zona. Hi trobaràs autèntics vestigis del segle xi i xii, com ara els castells de Montmagastre, de Comiols, de Montsonís o de Cubells; l’església de Santa Maria de Montargull, el monestir de Santa Maria de Gualter a la Baronia de Rialb o la Cova de la Vansa de Tòrrec.

Gastronomia

Del productor a taula

Fes la ruta dels productors locals,  visita els seus espais i consumeix productes de km0 directes del camp: formatges, tòfona negra, embotits, safrà, rosa mosqueta, oli, mel, vins, etc.

gastronomia-masdenroy-experiencies-rurals
panta-de-rialb-masdenroy-experiencies-rurals

Entorn natural i activitats

Connecta’t amb la natura real

Passeja’t pels paisatges naturals i practica activitats com ara senderisme, escalada, barranquisme, ciclisme, caça o pesca. No deixis de visitar el Pantà del Rialb, i atreveix-te  amb les múltiples activitats aquàtiques que s’hi ofereixen: barranquisme, caiac, barca motora o pàdel surf, entre d’altres.