Un celler arrelat a la terra

El nostre entorn natural comparteix protagonisme amb el vi

A mas d’en Roy, els nostres vins Bregolat es cultiven de forma ecològica, se seleccionen a la vinya, es cullen a mà i es vinifiquen al nostre celler.
Les set hectàrees de vinya, situades als peus de la muntanya de Montmagastre, es troben a 700 metres d’altitud. Aquesta singular localització ens permet aconseguir uns vins frescos i d’alçada, d’Denominació d’Origen Costers del Segre.

foto-exterior--5-masdenroy-experiencies-rurals
foto-exterior-4-masdenroy-experiencies-rurals

El vi és naturalesa i tradició. El vi t’apropa a la cultura del territori.

castell-montsonis-masdenroy-experiencies-rurals

Els nostres vins

Elaborem els nostres vins amb l’anhel d’establir un diàleg amb la natura, procurant que cada gotim de raïm concentri, en forma de gust i d’aroma, l’essència del paisatge que el va veure néixer.
Produïm els vins intentant expressar al màxim les característiques del nostre Terroir i respectant la personalitat de la nostra terra.

Una estada perfecta per als amants de l’enoturisme

Destapar una ampolla de vi al mig de la vinya, aquella que l’ha vist néixer, conèixer els secrets i la història que amaga —d’on prové, com s’elabora, com evoluciona i adquireix els matisos que el fan únic — és tota una experiència.

  • Tast de vins entre vinyes
  • Pícnic entre vinyes
  • Ioga entre vinyes
  • Maridatges a mida

Si us allotgeu al Mas, podreu fer una visita a les instal·lacions del celler. Si ho preferiu, també es poden organitzar tasts i maridatges a mida.

castell-montsonis-masdenroy-experiencies-rurals
castell-montsonis-masdenroy-experiencies-rurals